STEUN ONS


De laatste trapgevel boerderij van Schouwen-Duiveland

Het staat als een huis is de juiste beschrijving voor deze boerderij uit 1664.
Dit rijksmonument heeft al heel wat decennia op het grondgebied Noordwelle gestaan en was voor zoveel mensen hun thuis voor de afgelopen 355 jaar.
Onvoorstelbaar gewoon.

Wij zijn op dit moment de trotse eigenaar en beheerder van dit prachtig rijksmonument. Het is onze taak om voor deze boerderij goed te zorgen, zodat het goed behouden blijft voor de volgende generaties. Om dit te kunnen volbrengen is alle hulp welkom zowel financieel alsook in de vorm van vrijwilligers.

Wilt u ons financieel steunen, stuur een email naar: hoeveruimzicht@zeelandnet.nl en vermeld bij onderwerp: Donatie Ruimzicht en vermeld u ook uw naam en adresgegevens. Is toch fijn om te weten wie ons een donatie gunt. Hierna krijgt u van ons een email terug met onze bankgegevens waar u uw donatie mag overmaken.

Wilt u bij ons vrijwilligerswerk doen, neem dan contact met ons op. Wij hebben veel tuinwerkzaamheden en onderhoudswerk. Heeft u niets met deze taken en wilt u toch iets doen, neem alsnog contact met ons op en bespreken wij wat u leuk vind en wat de mogelijkheden bij ons zijn, want er is altijd iets te doen, naast natuurlijk gezellig een kopje koffie te drinken.